Fasadrenovering/målning

Fasadrenovering/målning

Enligt kundens önskemål

Vi har stor erfarenhet av att måla/renovera både större och mindre fasader. Vi har egna ställningar och annan utrustning som krävs. Vi lyssnar på Era önskemål för att vi ska kunna uppnå bästa möjliga resultat.

Mer än bara färg

När man ska måla om eller renovera fasaden så är det mer än bara några färgburkar för fasadens yta man behöver. Ofta behöver fasaden tvättas och/eller blästras innan det är dags för målaren att måla. Olika fasader behöver olika behandling och det finns olika kvalitetsklasser man kan välja mellan. Man använder heller inte samma metoder och produkter till trä som till sten eller betong. Våra erfarna yrkesmän har givetvis koll på vilka lösningar det finns för att uppnå rätt resultat.
Det är också viktigt att man tar sig tid att fixa alla delar av fasaden, från tak till sockel. Det gör otroligt mycket för det slutliga helhetsintrycket.

Förutom att måla betong, trä och metallytor så utför vi betongreparationer, putsarbeten och byter brädslåning, helt eller delvis. Detta gör att kunden kan få en helhetslösning av oss utan att behöva blanda in flera olika entreprenörer. På detta vis behöver man inte vara beroende av flera entreprenörers tidsschema utan får allting gjort på en gång. Ifall vår egen kunskap inte räcker till sammarbetar vi med olika företag som har specialkompetens på sitt område. Fråga gärna oss om ni funderar på att rennovera dörrar, fönster, mura om skorsten osv. så funderar vi ut en lösning som passar Er.

ABC Stenhaga
Vörågatan 23
Blästring, byte av fasadpanel och målning
Skeppsgatan 1
Putsning av fasader
Noormarkku Daghem
Fasadmålning
Fasadrenovering
Tak och fasadmålning
Fasadmålning Gällivare
Balkongrenovering
Kannustalo Sundom

Få din kostnadsfria offert här!

Skicka in bild och beskriv hur ditt projekt ser ut så återkommer vi med en offert med priser och alternativ som passar dig bäst.